Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την εικόνα που είχαν κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε πως στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Άλλο ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει πρωταρχικό στόχο τον πρωταθλητισμό και με μεγάλη ποιότητα. Ενώ διαθέτει κι έναν από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την παρουσίας τους κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δείξαμε τις αρετές μας κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Το σημαντικό για μένα όμως είναι πως σιγά-σιγά μετά και με τις επίπονες προπονήσεις και τα παιχνίδια, οι παίκτες βγάζουν πράγματα που δουλεύουμε στην καθημερινότητά μας. Σίγουρα το αποτέλεσμα δίνει μία μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους.

Το πρωτεύον για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα που θα κληθούμε να παίξουμε για το Κύπελλο μέσα στη Καλλιθέα».