Μάχη για μία θέση στην εντεκάδα θα δοθεί μέχρι και την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό από τους παίκτες της ΑΕΛ, με τον Αντρέ Πάους να δηλώνει πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «βυσσινί».

Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως και στο σημερινό παιχνίδι φάνηκαν πολλά θετικά στοιχεία και τώρα στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει φρέσκια. Τέλος, δήλωσε πως το ρόστερ είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Σήμερα είχαμε αντίπαλο μία δυνατή ομάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είδα πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά σκληρή και τώρα πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες φρέσκους για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Αν έχει επιλέξει την εντεκάδα της πρεμιέρας: «Αυτό θα φανεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς είναι δυνατός αντίπαλος και πρέπει να συζητήσουμε με το τιμ για το πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Πολλοί παίκτες είναι σε ίδια απόδοση και ίδιο επίπεδο ποιότητας, οπότε η απόφαση θα έρθει την επόμενη βδομάδα».

Για το ρόστερ: «Ναι όλα είναι καλά με το ρόστερ».