Σε νέα ανακοίνωση προέβη η Ερασιτεχνική ΑΕΛ σχετικά με την χορηγία της εταιρίας La Farm που εκπροσωπείται από τον Βαγγέλη Πλεξίδα. Η πλευρά της ερασιτεχνικής ευχαρίστησε ακόμα μία φορά την εταιρία για τη χορηγία και για τη συνεργασία, ενώ στη συνέχεια κοινοποίησε τη δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα προς το σωματείο.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ευχαρίστησε την ερασιτεχνική ΑΕΛ γι’αυτή τη κίνηση, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να βοηθήσει πιο ενεργά ως μέλος της διοικούσας επιτροπής επιστρέφοντας το αξίωμα. Παράλληλα ανέφερε πως ο λόγος που βοήθησε είναι η αγάπη που έχει προς την ομάδα της ΑΕΛ και σε όλα τις ομάδες που έχουν το άλογο στις φανέλες.

Συγκεκριμένα: «Μας κοινοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας LA FARM κ. Βαγγέλη Πλεξίδα η παρακάτω δήλωση, αναφορικά στην χορηγική μας συμφωνία και την οποία δημοσιοποιούμε.

Για ακόμη μία φορά η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρία LA FARM που σε μια τόση δύσκολη οικονομικά περίοδο στηρίζει την ΑΕΛ και το τμήμα με την χορηγία της, αλλά και την εν γένει συνεργασία της.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της Ερ. ΑΕΛ καθώς και την διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ για την τιμή που μου επιφύλαξαν να μου προτείνουν την θέση του μέλους της διοικούσας επιτροπής.

Εκτός από τις μεγάλες καθημερινές επαγγελματικές μου απαιτήσεις που θα δυσκόλευαν την ουσιαστική άσκηση ενός τέτοιου ρόλου, η χορηγία και η στήριξη της ερ. ΑΕΛ έγινε από μένα για λόγους αγάπης προς την ομάδα και εκτίμησης όλων των ανθρώπων που προσφέρουν καθημερινά και αφιλοκερδώς.

Συνεπώς δεν χρειάζεται οποιοδήποτε αξίωμα σε εμένα και το επιστρέφω για να αποδοθεί σε κάποιον απ αυτούς που προανέφερα. Εμένα μου αρκεί να βλέπω τις ομάδες με το ΑΛΟΓΟ στο στήθος να προοδεύουν και να διδάσκουν ήθος, ευγενή άμιλλα αλλά και νίκες. Είμαι ευτυχής που μπορώ και συμβάλλω κατ’ ελάχιστο στην υλοποίηση αυτών των στόχων και θα είμαι πάντα κοντά σ’ αυτή την ομάδα που αγάπησα πραγματικά και θα αγαπώ για πάντα».»