Μετά το απογευματινό ρεπό του Αντρέ Πάους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, όχι στο χορτάρι, αλλά στο γυμναστήριο με το ασκησιολόγιο να περιλαμβάνει ασκήσεις σωματικής ανάπλασης και διατήρησης για τους «βυσσινί» σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο που θα προπονηθεί στις 9-10 αποτελείται από τους Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Παπαπολυμέρου, Σαφαρίκας, Φάρκας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Κόντορ, Περόνε, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναβάρο, Κρίζμαν, Κρητικός αλλά και τον Λεοζίνιο που ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Το δεύτερο γκρουπ αποτελείται από τους Γκόλιας, Άλα, Μασούρας, Φατιόν, Χοτζάλι, Καλύβας, Καπός, Ναζλίδης, Ανδρεόπουλος, Γιαννιτσάνης, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Αγρόδημος και τον Ντοντό που θα κάνει διαφορετικό πρόγραμμα μία ώρα μετά το πρώτο γκρουπ.

Το γυμναστήριο το οποίο προπονείται η ΑΕΛ είναι το «Άτλαντας» στο Καρπενήσι, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η προπόνηση η οποία ξεκινά στις 19:00 και θα έχει διαφορετικό στιλ σε σχέση με την πρωινή.

Γιώργος Σιώχας

© SPORTLARISSA.GR Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο sportlarissa.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.