Η σημερινή πρωινή προπόνηση, λίγο πριν την έναρξη της, περιείχε και ομιλία του Αντρέ Πάους προς τους ποδοσφαιριστές του σχετικά με την απόδοση τους στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρχικά ο Πάους μίλησε για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα με τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο να κάνει την μετάφραση στους παίκτες στα ελληνικά. «Δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να φτάσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ακόμη είναι νωρίς και έχουμε κάνει βήματα. Είναι αδύνατο να είμαστε έτοιμοι σε δέκα μέρες».

Παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός απαίτησε η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να πραγματοποιείται σε 90 λεπτά ανά αγώνα. «Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να δούμε την μετατόπιση στην άμυνα μας, το πρέσινγκ ψηλά. Τα κάναμε για 5 λεπτά αυτά. Αλλά αυτά πρέπει να τα φτάσουμε να τα κάνουμε για 90 λεπτά. Δεν θέλω να το κάνετε για 10 λεπτά σε έναν αγώνα ή για 60 λεπτά ή 70 λεπτά».

Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε και συγκεκριμένα για την αλληλεπίδραση που πρέπει να έχει ο ένας παίκτης με τον άλλον λέγοντας. «Πρέπει να ξέρετε που να είστε τοποθετημένοι στην άμυνα μας. Δεν περίμενα από τώρα να είστε έτοιμοι. Πρέπει να γνωριστείτε καλά μεταξύ σας. Να ξέρετε που κινούνται οι άλλοι δίπλα σας. Να είστε στην κατάλληλη θέση ακριβώς στο γήπεδο. Προσοχή στις τοποθετήσεις σας. Μέρα με τη μέρα αυτό θα το κερδίσουμε.

Στην επίθεση κάναμε κάποια πράγματα καλά παρόλο που παίξατε για πρώτη φορά μαζί. Θα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλο και να βελτιωθούμε.

Θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Αντρέ Πάους έδωσε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με το σημερινό ασκησιολόγιο που είχε μειωμένους ρυθμούς για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ίδιος ασχολήθηκε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό.

Γιώργος Σιώχας

© SPORTLARISSA.GR Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο sportlarissa.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.