Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το πλάνο της ΑΕΛ για την επόμενη περίοδο τρέχει και το θέμα της… σχολής της ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πήρε απόφαση φέτος να ξεκινήσει το εν λόγω εγχείρημα και φαίνεται πως από αυτό το σημείο μέχρι σήμερα έχουν γίνει κάποια βήματα.

Στην ΑΕΛ θέλουν οι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές να εντάσσονται στην ακαδημία της ΠΑΕ από 6 ετών έως 14 και να μπαίνουν από νωρίς σε ρυθμούς αντρικής ομάδας και ουσιαστικά θα αποτελέσει προθάλαμος των ομάδων Under του συλλόγου που θα έχουν μία καλή εικόνα για τους παίκτες που θα βρίσκονται στην ομάδα της Λάρισας από αρκετά νεαρή ηλικία.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο επικεφαλής προπονητής της σχολής καθώς επίσης και τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για τις προπονήσεις των παιδιών.

Αυτό θα γίνει σε πιθανή ειδική εκδήλωση της ΠΑΕ όπου η διοίκηση μαζί με τους προπονητές της ομάδας, που θα ανακοινωθούν για να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας, θα αναλύσουν το πλάνο τους για την σχολή της ΑΕΛ.