Την ευχή του για τα 53 χρόνια της ΑΕΛ έδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook. Παράλληλα δηλώνει πως θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα που κατάφερε να πετύχει σπουδαία κατορθώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«53 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις της πόλης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Αθλητική Ένωση Λάρισας, το μετέπειτα καμάρι όλων των Λαρισαίων, την ομάδα που έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει με τα απαράμιλλα κατορθώματά της και τους πανάξιους τίτλους της κόντρα σε κάθε τι το δεδομένο, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο ίδρυσης του Σωματείου μας, νιώθουμε την ανάγκη να βροντοφωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε παρόντες, είμαστε πολλοί και θα γίνουμε στο μέλλον ακόμα περισσότεροι, καταθέτοντας καθημερινά, άοκνα και με περισσή όρεξη στα γήπεδα και όπου αλλού το καθήκον θα μας καλεί, κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας ώστε η ΑΕΛ να παραμείνει για πάντα «η ελπίδα της Λαρίσης, των φιλάθλων η χαρά».

53 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις της πόλης αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τ…

Posted by Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ on Mittwoch, 17. Mai 2017