Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ εν όψη του αυριανού αγώνα όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Καρδίτσας για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ στις 16:30 και θα είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί ημίωρη παράταση και αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην ουσία σε ένα πρόωρο τελικό του θεσμού, τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Άρη, στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΛ αν και έχει πολύ δύσκολο έργο, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η οποία τερμάτισε 2η στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας μόλις δύο ήττες και τις δύο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Νίκος Γκαλίτσιος αφού είδε να μην αντιμετωπίζει κάποιο επιπρόσθετο πρόβλημα, πέρα από τα γνωστά, επέλεξε και πήρε στην αποστολή τις παρακάτω 18 αθλήτριες.

Η αποστολή για τον αγώνα: Ακριβούλη, Βλασιάδου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Κόλλια, Κούκου, Λόγου, Μπελμέζα, Μπούμπα, Νάση, Πουρλιώτη, Σακελλάρη, Σκοτεινιώτη, Σπυροπούλου, Σρετένοβιτς, Σωτηριάδη, Τσούκα, Χριστοφορίδη.