Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ στο προπονητήριο των Δένδρων, εκεί όπου οι «βυσσινί» συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη στο AEL FC ARENA. Ο Αντρέ Πάους πάντως θα έχει ξεκάθαρη εικόνα αύριο, με τον Ολλανδό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τους παίκτες που θα πάρει στην αποστολή.

Και σήμερα ο Λελογκονόλο Μασαλέσα δεν κατάφερε να μπει σε ομαδικό πρόγραμμα και συνέχισε κάνοντας ατομική προπόνηση. Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα την προηγούμενη Δευτέρα, θα συνεχίσει και αύριο με ατομικό πρόγραμμα και ο προπονητής μαζί με το ιατρικό επιτελείο θα αποφασίσουν αν ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Από εκεί και έπειτα οι Ντοντό και Τικίτο προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και θα παρθεί απόφαση και γι’αυτούς στην αυριανή προπόνηση των «βυσσινί», με το τεχνικό επιτελείο να είναι αισιόδοξο πως θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσουν.

Αύριο η ομάδα έδωσε ραντεβού το απόγευμα, όπου θα προπονηθεί στο AEL FC ARENA στις 17:00 το απόγευμα. Ο Πάους επιθυμεί, όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η ομάδα να κάνει την προπόνηση της σε κοντινή ώρα με το παιχνίδι. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η 20άδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη και η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.