Άλωσε το Αγρίνιο η ΑΕΛ Κ15 μιας και επικράτησε με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αθλητικό Κέντρο Emileon πετυχαίνοντας με αυτό το τρόπο την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League Κ15.

To μοναδικό τέρμα της συνάντησης το πέτυχε ο Μιχάλης Τσουμάνης για την ΑΕΛ του Βασίλη Νάρη που έκλεισε με χαμόγελα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς την τελευταία αγωνιστική (21η) έχει προγραμματιστεί το προβλεπόμενο ρεπό για τους Παίδες των «βυσσινί».

Με αυτό το τρόπο, με τη νίκη στο Αγρίνιο, ολοκληρώνεται μία χρονιά στο μεταβατικό στάδιο για την ΑΕΛ Κ15 καθώς χτίστηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το καλοκαίρι μετά την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Σούπερ Λιγκ και απέδωσε (με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει μία ομάδα που χτίζει ομάδα Παίδων για την Σούπερ Λιγκ) αυτό που αγωνιστικά μπορούσε σε αυτό το επίπεδο.

Η σεζόν ολοκληρώνεται μετά το «χτίσιμο» της ομάδας από τον Γιάννη Βασιλείου που είχε αυτά τα παιδιά από ακόμη πιο νεαρή ηλικία μέσω της Ακαδημίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με μερικές ακόμη προσθήκες μέχρι ο προπονητής  να δώσει την θέση του στον Βασίλη Νάρη που ανέλαβε στις 31 Οκτωβρίου 2016 την ΑΕΛ Κ15 και την οδήγησε στην 6η θέση με 17 βαθμούς.

Στην ΑΕΛ κρατούν τις παραστάσεις που απέκτησαν αυτά τα παιδιά, σε συνδυασμό με φιλικά όπως αυτό με την γερμανική Μπέμπλινγκεν στα Δέντρα και παραστάσεις για μία ομάδα που ξεκίνησε υπό την αιγίδα της Ερασιτεχνικής και άμεσα έπρεπε να μπει σε πιο επαγγελματικές απαιτήσεις όπως είναι το πρωτάθλημα της Super League U15.

O χρόνος θα κυλήσει υπέρ αυτής της ομάδας καθώς το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν όπου και θα προετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη χρονιά της στο πρωτάθλημα κρατώντας τα θετικά της χρονιάς που πέρασε, με δεδομένο πάντα ότι θα παραμείνει η αντρική ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία. Καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα διαλυθεί…

Οι «βυσσινί», λοιπόν, θα πρέπει να πλαισιώσουν στους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα ανθρώπους που θα έχουν την τεχνογνωσία και όρεξη να προσφέρουν στο οικοδόμημα που χτίστηκε πέρυσι για να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμη πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν με σκοπό να αναδείξει την ευχή όλων των Λαρισαίων. Ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ΑΕΛ και θα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στην αντρική ομάδα.