Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση να κινηθούν εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να διεκδικήσουν την αφαίρεση βαθμών από τους «ερυθρόλευκους» μετά τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο «Καραϊσκάκης».

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν ενημερωθεί πλήρως για ό,τι συνέβη στο φαληρικό γήπεδο, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, που αναφέρουν το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, και οι εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας και πλέον μελετούν αν μπορούν να στηρίξουν νομικά το αίτημα για αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον διότι σε περίπτωση που αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό ενδεχομένως θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, δεδομένου πως αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο -6.

Προς τον παρόν πάντως στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη ίωξη που ενδέχεται να κάνει ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας ή ακόμη και την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να καταλήξουν πώς θα κινηθούν. Αν θα προχωρήσουν δηλαδή σε μία απλή παρέμβαση ή σε αυτοτελή καταγγελία.

Σε κάθε περίπτωση, την Τρίτη (18/4) το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει σύσκεψη επί του θέματος.

ΠΗΓΗ