Σε γραπτή απολογία κάλεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ τρεις ποδοσφαιριστές της. Οι δύο πρώτοι είναι ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ και ο Άντονι Φατιόν που διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα των «βυσσινί» με τον Παναιτωλικό, με την ΠΑΕ να θεωρεί πως επηρέασαν την ηρεμία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών σε ένα κρίσιμο σημείο ενώ συγκέντρωσαν και αρνητικά σχόλια από τον Τύπο.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάλεσε σε απολογία και τον Γιάννη Μασούρα, καθώς ο ποδοσφαιριστής κάνει παράλληλα ατομικές προπονήσεις με τον, «αμφιλεγόμενης αξίας» όπως τον αποκαλεί, γυμναστή Πλιάτσικα. Χαρακτηρίζει μάλιστα τη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, ως παλαίμαχου και πως θα πρέπει να συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τους ποδοσφαιριστές Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Άντονι Φατιόν, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ Παναιτωλικός, στον οποίο συμμετείχαν και σε ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο για την έκβαση του αποτελέσματος, διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν διατάραξη της ηρεμίας των υπολοίπων ποδοσφαιριστών σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, αλλά και δυσμενέστατα σχόλια από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού Tύπου.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί σε γραπτή απολογία εντός τριών ημερών τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μασούρα, διότι παρά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενώ αυτό βλάπτει την προπονητική του αγωγή ως μέλος της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεχίζει να κάνει παράλληλες προπονήσεις με τον «αμφιλεγόμενης» αξίας γυμναστή Ι. Πλιάτσικα, με αποτέλεσμα η προπονητική του συμπεριφορά στις τακτικές προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, στις οποίες και μόνο είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει, είναι συμπεριφορά παλαιμάχου ποδοσφαιριστή».