Βαριά ήττα γνώρισε ο ΓΣΛ από τον Φάρο Κερατσινίου στο κλειστό της Νεάπολης, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σκαραφίγκα να δηλώνει πως οι «πράσινοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους. Ο ίδιος δήλωσε πως η ομάδα του ταλαιπωρήθηκε αυτή τη βδομάδα από ιώσεις, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του την υπέρβαση για τη νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Εξαρχής η αποστολή μας ήταν δύσκολη, λόγω του βαθμού δυσκολίας του αντιπάλου που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα μας ενοχλήσανε και μας επηρεάσανε οι ιώσεις που ταλαιπώρησαν τους παίκτες μου, ειδικά ο Γκιουλέκας ήταν πολύ επηρεασμένος, όπως και ο Νίκολιτς και γι’ αυτό όσο μπορέσαμε τους προφυλάξαμε.

Ο στόχος μας ήταν καθαρά να κάνουμε μια προσπάθεια, αλλά μείναμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αδικήσαμε τους εαυτούς μας από προσπάθεια και από άμυνα. Ότι προβλήματα και να έχουν οι παίκτες, νομίζω ότι δεν βγάζουν αυτό που πρέπει σαν προσπάθεια, ενώ μπάσκετ μπορούν να παίξουν πολύ.

Εγώ προτιμώ όμως να βγάλουν λιγότερο μπάσκετ και περισσότερη προσπάθεια για να έχουμε τύχη στο επόμενο ματς που για μένα είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν θέλουμε να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση, όσο δύσκολο και να είναι, πρέπει να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη».