Μία αλλαγή στο πρόγραμμα της προπώλησης των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους να έχουν περιθώριο σήμερα έως και την Παρασκευή να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα στο παρακάτω ωράριο, ενώ θα βγει νέα ανακοίνωση για τις ώρες προπώλησης των εισιτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών που επέφεραν ως και απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για μη λειτουργία των καταστημάτων σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, θα συνεχίσει την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τα γραφεία της ως τις 5 μ.μ., αντί τις 9 μ.μ. που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Η διαδικασία προπώλησης θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 10 π.μ.-5 μ.μ. και μεθαύριο Παρασκευή 9 π.μ.-9 μ.μ., ενώ για το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές είναι 10€ στα «πέταλα», 15€ στην ανατολική πτέρυγα και 30€ στην δυτική πτέρυγα, πλην της θύρας 18 VVIP, όπου η τιμή είναι 50€».