Απουσιών συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ, καθώς σήμερα επέστρεψε στην προπόνηση ο Θορστέινσον, όμως το τεχνικό τιμ είδε να αυξάνονται οι απουσίες.

Συγκεκριμένα, ήταν η σειρά των Κουτίνα και Δεληγεώργη να υποκύψουν σε ίωση, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την προετοιμασία, καθώς έχουν απομείνει μόλις έξι ετοιμοπόλεμοι παίκτες.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, πως το ρεπό του πρωταθλήματος έρχεται σε κατάλληλο σημείο, ώστε οι βυσσινί να προλάβουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, ενόψει της συνέχειας.

Ένας επανήλθε, δύο αποχώρησαν.Απουσιών συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ, καθώς σήμερα επέστρεψε στην πρόπονηση ο Θορστέινσον, όμως το τεχνικό τιμ είδε να αυξάνονται οι απουσίες. Συγκεκριμένα, ήταν η σειρά των Κουτίνα και Δεληγεώργη να υποκύψουν σε ίωση, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την προετοιμασία, καθώς έχουν απομείνει μόλις έξι ετοιμοπόλεμοι παίκτες.Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, πως το ρεπό του πρωταθλήματος έρχεται σε κατάλληλο σημείο, ώστε οι βυσσινί να προλάβουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, ενόψει της συνέχειας.

Posted by ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ on Dienstag, 10. Januar 2017