Ο καθείς που έχει την τύχη και την τιμή να κρατά τα ηνία αυτής της ομάδας στα χέρια του θα έπρεπε από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του να ενημερώνεται και να αποδέχεται τους όρους και τις ιδιαιτερότητες που θέτει η ίδια η ιστορία της ΑΕΛ.

Όρους που της δίνουν το δικαίωμα να διαφέρει από κάθε άλλη ελληνική ομάδα και την αναγκάζει να τραβά το δρόμο της που συνήθως είναι δύσκολος και δύσβατος. Ιδιαιτερότητες που της δημιουργούν εμπόδια και την καθυστερούν μέχρι να φτάσει στον εκάστοτε στόχο της αλλά είναι αυτοί οι λόγοι που κάνουν κάθε επίτευξη στόχων και κατάκτηση τίτλων μοναδική.

Στην ΑΕΛ δε θέλουμε τους καλύτερους, δε έχουμε ανάγκη τους πιο ακριβούς, δεν μας κάνουν το «κλικ» οι… πιο διάσημοι. Θέλουμε αυτούς που θα έχουν την ίδια δίψα με τον κόσμο της ομάδας, αυτούς που θα προσπαθούν για τον ίδιο στόχο και θα μοιράζονται το ίδιο όραμα για επιστροφή της «Βασίλισσας» στο θρόνο της!

ΥΓ1: Αν ο κ. Αναστασιάδης έχει κατανοήσει και συμφωνήσει με τα πιο πάνω, καλώς να ορίσει στην ΑΕΛ. Αν όχι δεν αξίζει καν να προσπαθήσει.

ΥΓ2: Θεωρώ δεδομένο ότι ο κ. Κούγιας με την πορεία που έκανε φέτος η ομάδα έχει αποδεχτεί τη μοίρα αυτού του συλλόγου για να πρωταγωνιστεί.

Θανάσης Τέλλιος