Η ΑΕΛ καλείται να δώσει σήμερα στα Τρίκαλα ένα απο τα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League μιας και η άνοδος μοιάζει πιο κοντά απο κάθε άλλη φορά. Αγωνιστικά η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της απο το σημερινό παιχνίδι.

Μαζί της σ´ αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο λαός της ΑΕΛ όπως έκανε σε όλες σχεδόν τις έδρες που του επιτράπηκε να είναι δίπλα στη ομάδα.

Ένας λαός που έχει αποδείξει πάμπολλες φορές τι σημαίνει στήριξη , τι σημαίνει φίλαθλη συμπεριφορά και πως μπορεί να βρίσκεται δίπλα της χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε οποιονδήποτε θελήσει να της δημιουργήσει πρόβλημα χρησιμοποιώντας τη συμπεριφορά των οπαδών μας.

Η τελευταία ελπίδα όσων διεκδηκούν μαζί με την ΑΕΛ την άνοδο είναι μια πρόκληση όποιας μορφής επεισοδίων με σκοπό την τιμωρία (ακόμα και με αφαίρεση βαθμών) της ομάδας μας. Με κανεναν άλλο τροπο δεν μπορουν να σταματησουν την πορεια προς τη SuperLeague που ξεκινησε το περασμενο καλοκαιρι. Θα τους δωσουμε εμεις αυτη τη δυνατοτητα; Θα γίνουμε εμεις οι αυτόχειρες της ΑΕΛ;;; Η απαντηση θα δωθει στα Τρικαλα στις 17:30 απο τη μεγαλειωδη παρουσια των λαρισαιων φιλαθλων

ΥΓ1: Δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε εμείς πρωτα…

ΥΓ2: Να τον τρελάνουμε κι αυτον… και Λαρισα να γίνει…