Η ΑΕΛ έχει πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν τον διχασμό στις τάξεις της. Κι όμως, αυτό δεν φαίνεται να γίνεται μάθημα σε κανέναν και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σε όσους παρακολούθησαν την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Παναχαϊκή.

Με όσα είχαν προηγηθεί της συγκεκριμένης αναμέτρησης ήταν βέβαιο ότι κάτι θα συνέβαινε, που θα έκανε αυτό το παιχνίδι να συζητούνταν για αρκετό καιρό. Κι αν όλοι ανέμεναν, αυτό να γινόταν για όσα θα λάμβαναν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου, διαψεύστηκαν για άλλη μια φορά, από την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του Σάκη Τσιώλη, που ακόμα δεν κατάφερε να μας παρουσιάσει αυτό που ονειρεύεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξη τύπου.

Αντιθέτως αίσθηση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του AEL FC ARENA, και είχαν σχέση με την παρουσία του πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, αλλά και ενός πέναλτι που κατά τον φίλαθλο κόσμο δεν άξιζε να καταλογιστεί υπέρ της ΑΕΛ.

Ξεχνάμε όμως ότι κανένα άτομο, καμία φάση δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την ίδια την ΑΕΛ. Αφήνουμε πρόσωπα και καταστάσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον ενός ολόκληρου αγώνα και δεν επικεντρωνόμαστε σ’ αυτούς που μάχονται  μέσα στο γήπεδο για να μας επαναφέρουν εκεί που έχουμε βάλει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς.

Ο καθένας που θέλει να συμμετέχει ή να στηρίξει αυτή την προσπάθεια δεν θα πρέπει να αποκλείεται επειδή απλά μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το ενδιαφέρον ή η συμμετοχή ήταν αρκετή. Μαζί όμως πήγαμε στις λάσπες, μαζί θα βγούμε από εκεί…

Θανάσης Τέλλιος