Παιχνίδι ειδικών συνθηκών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 16:00 στο AEL FC ARENA. Από τη μία η ΑΕΛ, που σε κάθε παιχνίδι έως τη λήξη του πρωταθλήματος παίζει τους κόπους ολόκληρης της χρονιάς και από την άλλη η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων, που μετά και την τιμωρία της μοιάζει καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Στο γήπεδο όμως θα παραταχθούν έντεκα ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα και θα πρέπει οι παίκτες της ΑΕΛ για να κάνουν τη διαφορά να είναι πιο παθιασμένοι και αποφασιστικοί από τους αντιπάλους τους που ούτως ή άλλως δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν.

Και επειδή το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί, ο κ. Τσιώλης φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μην δώσει κανένα δικαίωμα η ομάδα του. Έχοντας μαζί του ότι καλύτερο διαθέτει, δείχνει ότι δεν έχει διάθεση υποτίμησης της σημερινής αντιπάλου, ούτε πειραματισμών έναντι του σαφώς υποδεέστερου και αποδεκατισμένου ρόστερ της Παναχαϊκής.

Ενδεχόμενη επικράτηση και καλή εμφάνιση μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο εφαλτήριο για το αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κέρκυρα, εκεί οπού κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί και ο τίτλος του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Γι’αυτό το λόγο, και με δεδομένη τη μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, θα πρέπει όλοι μας να ξεπεράσουμε τους όποιος ενδοιασμούς έχουμε και να βρεθούμε στις κερκίδες του AEL FC ARENA με την ελπίδα να αποζημιωθούμε από αυτό που θα παρουσιάσει η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΥΓ1: Όλους μας ενώνει η ΑΕΛ

ΥΓ2: Η αντίσταση έχει κόστος και εμείς το πληρώσαμε…

 

                                                                                                      Θανάσης Τέλλιος